Marseille seep (72% oliiviõli), riivitud

Al. 3.50 
30.56 58.33  / kg

Traditsiooniline Marseille seep oliivi- ja kookosõliga riivitud kujul. Hea kasutada vedelseebi ja seebilahuse valmistamiseks.

Kirjeldus

Traditsiooniline Marseille seep oliivi- ja kookosõliga (oliiviõli sisaldus 72%) riivitud kujul. Multiotstarbeline, kuid õrn seep, mis sobib kasutamiseks nii kehahoolduses käte ja keha pesemiseks kui ka heaks abivahendiks majapidamises. Tänu kõrgele oliiviõli sisaldusele ja oma hüpoallergeensele koostisele sobib hästi ka allergikutele ning tundlikule ja kergesti ärrituvale nahale. 100% looduslikku ja mahepõllumajanduslikku päritolu koostisosad. Ei sisalda värvi-, lõhna- ega säilitusaineid. Valmistatud Prantsusmaal Marseilles Savonnerie du Midi seebivabrikus traditisioonilise Marseille seebi retsepti ja tootmisprotsessi järgi. Riivitud ja pakendatud Eestis.

Mis meile selle juures eriti meeldib?
– Sertifitseeritud autentne Marseille seep
– 100% looduslik ja mahepõllumajanduslik
– Julmusevaba ja sobilik veganitele
– Keskkonnasõbralik ja biolagunev
– Ei sisalda palmiõli, kunstlikke värvi-, lõhna- ja säilitusaineid
– Sobib allergikutele ja tundlikule nahale

Koostis: oliiviõli (Sodium Olivate), kookosõli (Sodium Cocoate), vesi (Aqua), glütseriin (Glycerin), sool (Sodium Chloride), naatriumhüdroksiid (Sodium Hydroxide)

Pakend: paberkott – taaskasuta või käitle koos paberi ja papi või pakendijäätmetega

Kasutamine: Valmista lahus ning kasuta nagu tavalist seepi käte või keha pesemiseks, nõude või pesu pesemiseks või pindade puhastamiseks majapidamises.

Järgnevalt mõned retseptid erineva otstarbega lahuste valmistamiseks.

Nõudepesuvahend

Vaja läheb:
1 liiter vett
60 grammi Marseille seepi
3 teelusikat söögisoodat
3 teelusikat äädikat (valikuline)
eeterlikku õli (valikuline)

Riidepesuvahend

Vaja läheb:
1 liiter vett
40 grammi Marseille seepi
1-2 supilusikat söögisoodat (valikuline)
1 supilusikas äädikat (valikuline)
eeterlikku õli (valikuline)

Vedelseep

Vaja läheb:
0,5 liitrit vett
20-30 grammi Marseille seepi
eeterlikku õli (valikuline)

 

Lahuse valmistamiseks toimi järgnevalt: keeda vesi, lisa riivitud Marseille seep, sega kuni seebi täieliku lahustumiseni, seejärel lisa ükshaaval ülejäänud koostisosad segu aeglaselt segades (söögisooda ja äädika lisamisel ole eriti ettevaatlik, sest ained võivad omavahel reageerida), lase jahtuda ning hoiusta korduvkasutatavas ja mugavalt käsitletavas anumas. Enne igakordset kasutamist võib olla vajalik segu loksutamine juhul kui seep kipub settima. Segu konsistentsi võid vastavalt enda eelistustele muuta, suurendades või vähendades Marseille seebi kogust vee vahekorraga. Lõhnastamiseks võib segule lisada mõned tilgad enda valitud eeterlikku õli.

Marseille seebist ja selle erinevatest kasutamisvõimalustest võid pikemalt lugeda meie blogist: Imeliselt mitmekülgne Marseille seep.

Korduma kippuvad küsimused

Mis on Marseille seep?
Marseille seep (Savon de Marseille) on pika ajalooga traditsiooniline kõrge taimsete õlide sisaldusega (vähemalt 72%) loodusliku koostisega seep, millele on oma kindel koostis ja traditsiooniline valmistamismeetod ning mida valmistatakse Prantsusmaal Marseille sadamalinnas ja seda ümbritsevas piirkonnas.

Mis teeb Marseille seebi eriliseks?
Marseille seebi teeb eriliseks selle pikk ja kuulsusrikas ajalugu, kõrge oliiviõlisisaldusega koostis, kvaliteetsed koostisosad ning peensusteni viimistletud spetsiaalne valmistamismeetod. Kõik see kokku teebki Marseille seebist ainulaadse seebi, mille sarnast teist ei leidu. Autentne Marseille seep on kvaliteedi garantii, milles võid alati kindel olla.

Kuidas Marseille seepi valmistatakse?
Marseille seebi valmistamiseks segatakse omavahel spetsiaalses suures pajas (chaudron) Vahemerest saadud puhas merevesi, oliiviõli (või muu taimne õli) ja naatriumhüdroksiid (traditsiooniliselt on selleks kasutatud meretaimedest saadud aluselist tuhka). Saadud segu kuumutatakse pajas kuni kümme päeva, loputades seda aegajalt puhta veega tekkinud jääkainete ja glütseriini eemaldamiseks. Valmis segu kallatakse spetsiaalsetesse vormidesse jahtuma, misjärel lõigatakse sobiva suurusega tükkideks ning tembeldatakse seebitootja tunnusega. Seep on lõplikult valmis, kui see on vormides täielikult tahkunud. Kogu protsess võib aega võtta kahest nädalast kuni ühe kuuni.

Lisainfo

Kaal -
Päritoluriik

Suurus

300g, 180g, 60g

Bränd

La Corvette

La Corvette on 1894. aastal Prantsusmaal Marseilles sadamalinnas asutatud ajaloolisele Savonnerie du Midi seebitehasele kuuluv kehahooldustoodete bränd. Marseille Seebitootjate Ühingu (UPSM) asutajaliikmena on see üks neljast Marseille seebitehasest, kus valmistatakse algupärast Marseille seepi traditsioonilise retsepti ja valmistamismeetodiga. La Corvette bränd on suunatud ökoteadlikule kliendile, kelle sooviks on enda keha ja heaolu eest hoolitsemine ökoloogiliselt jätkusuutlikul ja keskkonnasõbralikul viisil. La Corvette seebid on valmistatud 100% taimsete õlide baasil ilma lisatud kunstlike värv-, lõhna- ja säilitusaineteta ning sertifitseeritud Ecocert COSMOS ORGANIC sertifikaadiga.

Arvustused

Arvustusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Marseille seep (72% oliiviõli), riivitud”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…