Marseille seep 100% oliiviõlist – Théophile Berthon
Al. 7.95 €
21.58 €–26.50 € / kg
Traditsiooniline Marseille seep 100% oliiviõlist. Leebe toimega, sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule ja kergesti ärrituvale nahale, nii käte- ja kehapesuks kui ka heaks abivahendiks majapidamises.
Kirjeldus
Traditsiooniline Marseille seep oliiviõliga (oliiviõli sisaldus valmistootes vähemalt 72%). Multiotstarbeline, kuid õrn seep, mis sobib kasutamiseks nii kehahoolduses käte ja keha pesemiseks kui ka heaks abivahendiks majapidamises. Tänu kõrgele oliiviõli sisaldusele ja oma hüpoallergeensele koostisele sobib hästi ka allergikutele ning tundlikule ja kergesti ärrituvale nahale. 100% looduslikku päritolu koostisosad. Ei sisalda värvi-, lõhna- ega säilitusaineid. Valmistatud Prantsusmaal Monteux’s traditsioonilise Marseille seebi retsepti ja tootmisprotsessi järgi. Toode on pakendatud kilest ümbrisesse.
Mis meile selle juures eriti meeldib?
– 100% looduslik koostis
– 100% oliiviõliseep
– Julmusevaba ja sobilik veganitele
– Ei sisalda palmiõli, kunstlikke värvi-, lõhna- ja säilitusaineid
– Sobib allergikutele ja tundlikule nahale
Koostis: oliiviõli (Sodium Olivate), vesi (Aqua), glütseriin (Glycerin), sool (Sodium Chloride), naatriumhüdroksiid (Sodium Hydroxide)
Pakend: õhuke kilest ümbris paberist etiketiga – käitle koos pakendijäätmetega.
Kasutamine: Kasuta nagu tavalist seepi keha pesemiseks vannis või duši all. Hõõru rikkalikult vahule ja kasuta keha või näo raseerimiseks. Kasuta loodusliku ja õrna plekieemaldaja ja puhastusvahendina majapidamises, määrides seepi otse plekile ja loputades või kasutades seebilahust veega. Kasuta loodusliku puhastusainena pesu pesemisel. Sobiva lahuse saad segades peotäie seebilaaste 1-2 liitris soojas vees.
Marseille seebist ja selle erinevatest kasutamisvõimalustest võid pikemalt lugeda meie blogist: Imeliselt mitmekülgne Marseille seep.
Korduma kippuvad küsimused
Mis on Marseille seep?
Marseille seep (Savon de Marseille) on pika ajalooga traditsiooniline kõrge taimsete õlide sisaldusega (vähemalt 72%) loodusliku koostisega seep, millele on oma kindel koostis ja traditsiooniline valmistamismeetod ning mida valmistatakse Prantsusmaal Marseille sadamalinnas ja seda ümbritsevas piirkonnas.
Mis teeb Marseille seebi eriliseks?
Marseille seebi teeb eriliseks selle pikk ja kuulsusrikas ajalugu, kõrge oliiviõlisisaldusega koostis, kvaliteetsed koostisosad ning peensusteni viimistletud spetsiaalne valmistamismeetod. Kõik see kokku teebki Marseille seebist ainulaadse seebi, mille sarnast teist ei leidu.
Kuidas Marseille seepi valmistatakse?
Marseille seebi valmistamiseks segatakse omavahel spetsiaalses suures pajas (chaudron) Vahemerest saadud puhas merevesi, oliiviõli (või muu taimne õli) ja naatriumhüdroksiid (traditsiooniliselt on selleks kasutatud meretaimedest saadud aluselist tuhka). Saadud segu kuumutatakse pajas kuni kümme päeva, loputades seda aegajalt puhta veega tekkinud jääkainete ja glütseriini eemaldamiseks. Valmis segu kallatakse spetsiaalsetesse vormidesse jahtuma, misjärel lõigatakse sobiva suurusega tükkideks ning tembeldatakse seebitootja tunnusega. Seep on lõplikult valmis, kui see on vormides täielikult tahkunud. Kogu protsess võib aega võtta kahest nädalast kuni ühe kuuni.
Lisainfo
Kaal | - |
---|---|
Mõõtmed | - |
Suurus | 300g, 600g |
Päritoluriik |
Bränd
Théophile Berthon 1867

Arvustused
Arvustusi veel ei ole.